In de herfst

Ruimte maken

De herfst is een periode van vruchten plukken en loslaten. Het is een goede tijd om naar jezelf en je leven te kijken. Zit je nog op het juiste spoor? Ben je tevreden? Wat zou je liever anders doen?

Kijk ook naar de spullen in je huis. Wat gebruik je niet meer. Heb je het echt nodig. Kan het weg(gegeven worden)? Opruimen geeft lucht. Door afstand van iets te doen maak je ruimte voor iets anders of geniet van de ruimte die ontstaat.

Breng de boel in beweging! Bewust worden en bewegen gaan hand in hand. Beweeg mee op het natuurlijke ritme van loslaten en ruimte maken met energetische, adem- en lichaamsoefeningen die zijn afgestemd op de organen en meridianen die in de herfst het meest ontvankelijk zijn: de longen en dikke darm.

Maak je vrij van zaken die geen nut meer hebben


* de workshops zijn live stream 
* kosten: na afloop van de workshop maak je het bedrag over dat jij het waard vindt.

Workshop 1 – Acceptatie

Wanneer je iets erkent, kun je het gemakkelijker accepteren. Het leven kent perioden van vreugde en verdriet. Het leven is niet alleen rozengeur en maneschijn, daar hoort ook tegenslag bij.


Workshop 2 – Loslaten

Maak je vrij van zaken die niet meer nuttig zijn voor jou. Loslaten is ruimte maken. Ruimte waarvan jij bepaalt, of en zo ja, hoe je dat invult. Ruimte geeft lucht.


Workshop 3 – Ruimte

Ruimte ervaren, ruimte maken met ontspannings- energetische, meditatieve en ademoefeningen. Hoe meer ontspannen je bent, des te meer ruimte je zult ervaren met de adem als gids. Spanning en ontspanning beïnvloeden de adem. Die laat je op elk moment zien in welke staat van (ont)spanning je verkeert.

  • 24 september 2021
  • 19:00-21:00


  • 29 oktober 2021
  • 19:00-21:00  • 26 november 2021
  • 19:00-21:00